Jestem właścicielem tej firmy, chcę zarządzać swoimi danymi
Edycja danych i prowadzenie profilu jest darmowe.
Podaj swoje dane, opiekun skontaktuje się z Tobą.
Czy to Twoja firma?
Centrum Opieki Serenus Dom Pomocy Społecznej oddział fundacji Laurentius praca
Czy to Twoja firma?
medycyna / farmacja / zdrowie hotelarstwo / gastronomia / turystyka zarządzanie / dyrekcja
Oferty pracy Centrum Opieki Serenus Dom Pomocy Społecznej oddział fundacji Laurentius
Praca alert - powiadomienia
Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.
Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!
Oferty pracy, które mogą cię zainteresować
Firma najczęściej oferuje
-
Dodatkowe ubezpieczenie
-
Ubezpieczenie grupowe
Podane powyżej benefity nie są oficjalnym elementem oferty pracy. Zostały wyselekcjonowane na podstawie historycznych ogłoszeń za pomocą algorytmów sztucznej inteligencji.
Data aktualizacji: 03.10.2024
Mapa Centrum Opieki Serenus Dom Pomocy Społecznej oddział fundacji Laurentius
Siedziba główna
Centrum Opieki Serenus Dom Pomocy Społecznej oddział fundacji Laurentius poszukuje najczęściej pracowników na stanowiska
Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy
Odwiedziny w ostatnich 7 miesiącach
Profil firmy:
Centrum Opieki Serenus Dom Pomocy Społecznej oddział fundacji Laurentius
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:
- Gdańsk
Data aktualizacji: 01.01.2025
Praca Centrum Opieki Serenus Dom Pomocy Społecznej oddział fundacji Laurentius - oferty archiwalne
-
Kucharz
Centrum Opieki Serenus Dom Pomocy Społecznej oddział fundacji Laurentius- Gdańsk
- umowa o pracę
- pełny etat
-
Zakres obowiązków
Planowanie i koordynowanie pracy pracowników kuchni,
przygotowanie posiłków zgodnie z opracowanym jadłospisem uwzględniając potrzeby zdrowotne mieszkańców,
przestrzeganie obowiązującego prawa dot. żywienia zbiorowego,
umiejętne gospodarowanie powierzonym surowcem, utrzymanie porządku w miejscu pracy, dbałość o jakość i estetykę posiłków;
przestrzeganie ilości i gramatury wydawanych posiłków;
przestrzeganie instrukcji systemu HACCP.
Godziny pracy: 7-15.Wymagania
-
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, brak
-
Inne wymagania: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe w zawodzie kucharz lub ukończenie kursu, umiejętność obsługi urządzeń, mile widziane doświadczenie w żywieniu zbiorowym. znajomość zasad przygotowywania posiłków dietetycznych oraz tzw. miksów (dieta lekkostrawna, dieta cukrzycowa itp.) znajomość systemu HACCP umiejętność pracy w zespole, kreatywność w tym inicjatywa i pomysłowość, zmysł estetyczny, umiejętność organizacji pracy własnej i innych, stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na danym stanowisku pracy.
Oferujemy
-
Wynagrodzenie brutto: od 3 600 PLN
-
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
-