Od ponad trzech dekad jesteśmy dumni z tego, że możemy dzielić się z Wami naszą pasją do wyrobu najwyższej jakości mięs i wędlin. Jako Zakłady Mięsne Olewnik, z głębokimi korzeniami rodzinnej tradycji, zaczynaliśmy naszą przygodę w 1989 roku w malowniczym Sierpcu. Od tamtej pory, nieustannie rozwijając się i dbając o doskonałość naszych produktów, zyskaliśmy pozycję jednego z liderów polskiej branży mięsnej. Nasza misja jest jasna i niezmienna – pragniemy być marką, która jest synonimem jakości i zaufania wśród konsumentów. To właśnie jakość jest naszym kluczowym słowem, które kieruje nami w budowaniu trwałych relacji zarówno z naszymi klientami, jak i partnerami biznesowymi. Wierzymy, że tylko dzięki nieustannemu dążeniu do doskonałości możemy utrzymać naszą pozycję na rynku i zaspokoić potrzeby najbardziej wymagających smakoszy. Nasze produkty, dostępne w wielu supermarketach i sklepach na terenie całego kraju, są wynikiem połączenia tradycyjnych receptur z nowoczesnymi technologiami. Nowoczesny zakład uboju i rozbioru trzody chlewnej w Sierpcu, który dziedziczymy po dawnych państwowych zakładach mięsnych, dziś jest symbolem innowacyjności i wysokiej wydajności, spełniając wszelkie wymagania sanitarne. Jesteśmy dumni z naszych międzynarodowych osiągnięć, posiadając uprawnienia eksportowe na rynki wielu krajów. To dowód na to, że polska jakość jest ceniona na całym świecie. Nasze zaangażowanie w jakość potwierdzają również certyfikaty ISO 9002 oraz system HACCP, które są dla nas nie tylko wyróżnieniem, ale i zobowiązaniem do nieustannego doskonalenia. Nasza konkurencyjność to nie tylko certyfikaty i nagrody, takie jak Superior Taste Award 2015 dla naszej kiełbasy Perfekcyjnej Krakowskiej Suche, ale przede wszystkim zaufanie, jakim obdarzają nas nasi klienci. Jesteśmy przekonani, że dzięki naszemu zaangażowaniu i ciągłemu dążeniu do perfekcji, możemy wspólnie cieszyć się smakiem prawdziwie doskonałych wędlin. Zapraszamy Was do wspólnego celebrowania tradycji, smaku i jakości, które są wizytówką Zakładów Mięsnych Olewnik. Razem tworzymy historię, która z każdym kęsem staje się jeszcze bardziej wyjątkowa.

Oferty pracy Zakłady Mięsne Olewnik Sp. z o.o.

Praca alert - powiadomienia

Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.

Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!

Oferty pracy, które mogą cię zainteresować

Mapa Zakłady Mięsne Olewnik Sp. z o.o.

Siedziba główna

Godziny otwarcia Zakłady Mięsne Olewnik Sp. z o.o.

poniedziałek 06:00 - 17:00
wtorek 06:00 - 17:00
środa 06:00 - 17:00
czwartek 06:00 - 17:00
piątek 06:00 - 17:00
sobota 06:00 - 17:00
niedziela Zamknięte

Dane pochodzą z Google Places lub zostały podane przez pracodawcę.

Dane firmy z social mediów (LinkedIn)

Grupa Olewnik

Grupa Olewnik działa w oparciu o najwyższe standardy jakości.

Grupa Olewnik to nowoczesne, uzupełniające się zakłady produkcyjne, gwarantujące najwyższą jakość produktów przy zastosowaniu najlepszych surowców i sprawdzonych receptur. Historia Grupy Olewnik sięga 1989 roku. Wtedy to właśnie Włodzimierz Olewnik otworzył pierwszy zakład masarski w Świerczynku. Niewielka miejscowość na Mazowszu stała się kolebką polskiego wędliniarstwa i miejscem narodzin rodzinnej firmy ze 100% polskim kapitałem. Od tego momentu minęło już blisko 35 lat, a Grupa Olewnik znajduje się w czołówce producentów polskiej branży mięsnej. Dzięki niezmiennym wartościom, pielęgnowanej przez lata tradycji wędliniarstwa i uważnej obserwacji dynamicznie zmieniającego się rynku, grupa Olewnik nieustannie się rozwija, dorównując wiodącym producentom na rynku międzynarodowym. Grupa Olewnik działa w oparciu o najwyższe standardy jakości.

Siedziba główna
Świerczynek
Branża
Posiłki i napoje

Rok założenia

1989

Liczba pracowników

501-1 000

Liczba obserwujących

-

Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy

Odwiedziny w ostatnich 12 miesiącach

Profil firmy:
Zakłady Mięsne Olewnik Sp. z o.o.
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:

  1. Warszawa
  2. Poznań
  3. Łódź
  4. Plock
  5. Bydgoszcz
  6. Sierpc
  7. Gdańsk
  8. Olsztyn
  9. Zuromin
  10. Katowice

Data aktualizacji: 01.11.2024

Praca Zakłady Mięsne Olewnik Sp. z o.o. - oferty archiwalne

  • Pracownik produkcji

    Zakłady Mięsne Olewnik Sp. z o.o.
    • Sierpc
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      Poszukujemy osób na stanowisko pracownik produkcji w działach magazyn mięsa, pracownik linii ubojowej (bez czynności uśmiercania zwierząt), pracownik rozbioru mięsa. Uczymy wszystkiego od podstaw. Zapewniamy całodzienne wyżywienie, przyjazną atmosferę współpracy, możliwość rozwoju zawodowego, motywacyjny system wynagradzania. Wynagrodzenie ustalamy indywidualnie uwzględniając kwalifikacje i umiejętności zawodowe kandydatów. Zapraszamy do kontaktu. Wymaganie niezbędne to aktualne badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych (tzw. książeczka sanepid.)

      Wymagania

      • Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 3 010 PLN
      • System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
  • Ubojowy

    Zakłady Mięsne Olewnik Sp. z o.o.
    • Sierpc
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Zakres obowiązków

      Praca przy uboju trzody chlewnej w linii produkcyjnej. Ubój trzody chlewnej zgodnie z procesem technologicznym.

      Wymagania

      • Wykształcenie: podstawowe, brak
      • Inne wymagania: [Inne] : Mile widziane osoby z doświadczeniem. także możliwość przyuczenia od podstaw. Zapewniamy posiłki (zupa+produkty firmowe). Wymagane aktualne badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.

      Oferujemy

      • Wynagrodzenie brutto: od 4 000 PLN
      • System wynagrodzenia: Akordowy