Jestem właścicielem tej firmy, chcę zarządzać swoimi danymi
Edycja danych i prowadzenie profilu jest darmowe.
Podaj swoje dane, opiekun skontaktuje się z Tobą.
Czy to Twoja firma?
Restauracja Dokku Sushi praca
Czy to Twoja firma?
Jestem pasjonatem kuchni japońskiej. Pierwszy raz zetknąłem się z sushi 18 lat temu, gdy rozpocząłem pracę w najlepszym wówczas sushi barze w Polsce. Swoją zdobytą wiedzę i umiejętności poszerzałem pracując w sushi-barach w Poznaniu, Warszawie, Wrocławiu oraz Krakowie, a nawet odbywając praktykę w Antwerpii (Belgia).
Kolejnym etapem, a zarazem wyzwaniem była pomoc w zorganizowaniu jednego z najlepszych sushi-barów w Poznaniu, który prowadziłem jako manager przez 6 lat (CP). Myśl o stworzeniu własnej restauracji kiełkowała we mnie od kilku lat, aż w końcu stała się ku mojej olbrzymiej radości rzeczywistością. Wyrazem tego stało się DOKKU.
hotelarstwo / gastronomia / turystyka
Oferty pracy Restauracja Dokku Sushi
Praca alert - powiadomienia
Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.
Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!
Oferty pracy, które mogą cię zainteresować
-
Kelner
Wojciech Nowicki Laserowy Babilon- 4 500-5 000 zł brutto / mies. (zal. od umowy)
- Poznań
- umowa o pracę
- bez doświadczenia
Aplikuj szybkoDodana
Firma najczęściej oferuje
-
Atrakcyjne wynagrodzenie
Podane powyżej benefity nie są oficjalnym elementem oferty pracy. Zostały wyselekcjonowane na podstawie historycznych ogłoszeń za pomocą algorytmów sztucznej inteligencji.
Data aktualizacji: 25.09.2024
Mapa Restauracja Dokku Sushi
Dane rejestrowe
Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy
Odwiedziny w ostatnich 7 miesiącach
Profil firmy:
Restauracja Dokku Sushi
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:
- Poznań
- Warszawa
- Bielsko-Biała
- Wrocław
- Pruszków
Data aktualizacji: 01.11.2024
Praca Restauracja Dokku Sushi - oferty archiwalne
-
Restauracja Dokku Sushi zatrudni szefa kuchni
Restauracja Dokku Sushi- Poznań
- umowa o pracę
- pełny etat
- specjalista (mid/regular)
-
Zakres obowiązków
- samodzielne zarządzanie zespołem kuchni
- odpowiedzialność za zakup
- tworzenie receptur i menu
- odpowiedzialność za czystość i haccp
Wymagania
- doświadczenie na podobnym stanowisku
- wysoka kultura osobista
- umiejętność zarządzania i planowania na kuchni
- umiejętności liczenia food cost
- dbanie o miejsce pracy
- umiejętność kierowania zespołem i pracownikami
Oferujemy
- atrakcyjne wynagrodzenie
- premie
- szkolenia zawodowe
- wsparcie merytoryczne
- brak nudy