Jestem właścicielem tej firmy, chcę zarządzać swoimi danymi
Edycja danych i prowadzenie profilu jest darmowe.
Podaj swoje dane, opiekun skontaktuje się z Tobą.
Czy to Twoja firma?
Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J. praca
Czy to Twoja firma?
Estella to ważny punkt na kulinarnej mapie Poznania już od 31 lat. Nasza pierwsza restauracja włoska powstała w samym sercu stolicy Wielkopolski przy ul. Garbary, dnia 1 czerwca 1991 r. Od tego czasu zmienił się Poznań, zmieniliśmy się i my, ale to, co najistotniejsze, pozostało – nasza kuchnia i wyjątkowa atmosfera.
W naszych restauracjach w Poznaniu, Baranowie i Suchym Lesie podajemy tradycyjne dania kuchni włoskiej. Wśród serwowanych przysmaków znajdują się potrawy z wielu regionów Italii. Nie mogło więc zabraknąć wywodzących się z Trydentu gnocchi, typowego dla Lombardii risotto, weneckiego carpaccio, oryginalnej zupy minestrone, wspaniałych spaghetti bolognese i carbonara oraz pizzy z dodatkami takimi jak owoce morza, salami, sery gorgonzola, mozzarella i scamorza, karczochy, kapary i włoskie wędliny.. Menu w naszych lokalach doskonale odzwierciedla różnorodność smaków słonecznych Włoch, dzięki czemu odwiedzający mają okazję skosztować przepysznych potraw na bazie ryżu, makaronu, mięsa wołowego, drobiu i cielęciny oraz owoców morza. W trosce o najwyższą jakość, nasze dania powstają w oparciu o tradycyjne włoskie przepisy, a do ich przygotowania nie wykorzystujemy półproduktów czy ulepszaczy smaku, tylko wysokogatunkowe zioła i przyprawy, oliwę z oliwek, sery, wędliny oraz różne gatunki mięs. Estella jest również wiodącym graczem na rynku usług cateringowych, specjalizując się w organizacji i kompleksowej obsłudze wszelkiego rodzaju eventów, począwszy od kameralnych przyjęć rodzinnych i biznesowych, aż po pikniki i bankiety z udziałem tysięcy zaproszonych gości.
zarządzanie / dyrekcja
Oferty pracy Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.
Praca alert - powiadomienia
Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.
Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!
Oferty pracy, które mogą cię zainteresować
-
Młodszy Koordynator Projektu Inwentaryzacji - do przyuczenia z j. Niemiecki
OMS Inventories sp. z o.o.- 14 000-18 000 zł brutto / mies.
- Niemcy
- umowa o pracę
- rekrutacja zdalna
- praca od zaraz
- bez doświadczenia
Aplikuj szybkoPolecanaDodana -
Koordynator ds. Projektów Edukacyjnych
CENTRUM NAUKI I BIZNESU ŻAK- Piła
- umowa o pracę
- praca zdalna
- rekrutacja zdalna
- praca od zaraz
- запрошуємо працівників з України
Dodana -
Regionalny Przedstawiciel Handlowy
SMART-HR- Poznań
- umowa o pracę
- rekrutacja zdalna
- praca od zaraz
Dodana
Firma najczęściej oferuje
-
Stabilne warunki zatrudnienia
Podane powyżej benefity nie są oficjalnym elementem oferty pracy. Zostały wyselekcjonowane na podstawie historycznych ogłoszeń za pomocą algorytmów sztucznej inteligencji.
Data aktualizacji: 25.09.2024
Mapa Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.
Siedziba główna
Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy
Odwiedziny w ostatnich 9 miesiącach
Profil firmy:
Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:
- Poznań
- Warszawa
- Wrocław
- Bielsko-Biała
- Lubin
Data aktualizacji: 01.11.2024
Linki
Praca Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J. - oferty archiwalne
-
Manager
Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.- Poznań
- umowa o pracę
- pełny etat
- menedżer
- rekrutacja zdalna
- praca od zaraz
-
Zakres obowiązków
-
Zarządzanie kompleksem gastronomicznym, w którego skład wchodzą trzy restauracje włoskie i dział cateringowy (organizacja i obsługa imprez)
-
Współpraca z Zarządem i kierownikami lokali przy planowaniu i opracowywaniu strategii rozwoju poszczególnych elementów kompleksu,
-
Rekrutacja, szkolenie, a następnie zarządzanie podległem zespołem,
-
Dbanie o standard obsługi Gości, ciągłe weryfikowanie poprawności oraz jakości obsługi barmańskiej i kelnerskiej,
-
Odpowiedzialność za wyniki finansowe kompleksu, realizacja celów sprzedażowych, kontrola oraz optymalizacja kosztów, bieżące raportowanie do Zarządu spółki inwestorskiej,
-
Nadzór nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad BHP i przepisów przeciwpożarowych, oraz zapewnienie aktualnych przeglądów restauracji i punktów gastronomicznych umożliwiających ich funkcjonowania (przeglądy gwarancyjne, HACCP, PPOŻ itp.),
-
Kontrola utrzymania sprawnego stanu technicznego obiektów
-
Tworzenie i wprowadzanie niezbędnych procedur, dbanie o estetykę lokali, oraz sprawność i kulturę obsługi ich Gości
-
Pozyskiwanie, organizacja i nadzór nad przebiegiem eventów.
-
Budowanie pozytywnych relacji z gośćmi, jak również relacji w obrębie podległego zespołu,
-
Współpraca z działem marketingu w kreowaniu strategii marketingowej przedsiębiorstwa
Wymagania
-
Minimum 5-letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
-
Doświadczenie w zarządzaniu zespołem,
-
Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,
-
Znajomość podstawowych zagadnień księgowych - w tym rozliczania i raportowania (księgowość firmy prowadzi podmiot zewnętrzny)
-
Dobra organizacja pracy i umiejętność delegowania obowiązków,
-
Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym,
-
Umiejętność pracy pod presją czasu,
-
Wysoki poziom kultury osobistej,
-
Elastyczność w związku ze zmianowym czasem prac,
-
Prawo jazdy kategorii B.
-
szczery i serdeczny uśmiech
Oferujemy
-
Umowę o pracę od pierwszego dnia pracy bezpośrednio u pracodawcy
-
Zatrudnienie na 3 miesiące okresu próbnego, następnie jeśli obie strony będą zadowolone ze współpracy - zatrudnienie na czas określony na 24 miesiące, potem kolejno na czas nieokreślony. Możliwa forma kontraktu, lub umowa o dzieło.
-
Pracę u stabilnego (31 lat na rynku) pracodawcy w renomowanych i uznanych miejscach, znanych z wysokich standardów
-
Stabilne wynagrodzenie powiązane z efektami finansowymi podejmowanych działań
-
Niezbędne narzędzia pracy
-
Możliwości rozwoju osobistego i dalszego awansu
-