Jestem właścicielem tej firmy, chcę zarządzać swoimi danymi
Edycja danych i prowadzenie profilu jest darmowe.
Podaj swoje dane, opiekun skontaktuje się z Tobą.
Czy to Twoja firma?
Kura Warzyw praca
Czy to Twoja firma?
hotelarstwo / gastronomia / turystyka
Oferty pracy Kura Warzyw
Praca alert - powiadomienia
Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.
Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!
Firma najczęściej oferuje
-
Program poleceń pracowników
Podane powyżej benefity nie są oficjalnym elementem oferty pracy. Zostały wyselekcjonowane na podstawie historycznych ogłoszeń za pomocą algorytmów sztucznej inteligencji.
Data aktualizacji: 25.09.2024
Mapa Kura Warzyw
Siedziba główna
Godziny otwarcia Kura Warzyw
poniedziałek | 11:00 - 00:00 |
wtorek | 11:00 - 00:00 |
środa | 11:00 - 00:00 |
czwartek | 11:00 - 00:00 |
piątek | 11:00 - 00:00 |
sobota | 11:00 - 00:00 |
niedziela | 11:00 - 00:00 |
Dane pochodzą z Google Places lub zostały podane przez pracodawcę.
Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy
Odwiedziny w ostatnich 11 miesiącach
Profil firmy:
Kura Warzyw
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:
- Warszawa
- Poznań
- Bielsko-Biała
- Kraków
- Wrocław
- Piaseczno
- Pruszków
- Piła
Data aktualizacji: 01.01.2025
Praca Kura Warzyw - oferty archiwalne
-
Zastępca Kierownika Restauracji
Kura Warzyw- 5 300-5 930 zł / mies.
- Warszawa
- umowa o pracę
- pełny etat
- kierownik/koordynator
- rekrutacja zdalna
-
Zakres obowiązków
-
zarządzanie zespołem, w tym koordynację pracy oraz tworzenie grafiku,
-
tworzenie celów biznesowych oraz ich osiąganie,
-
tworzenie celów biznesowych oraz ich osiąganie,
-
analizowanie wyników finansowych,
-
tworzenie i przeprowadzanie szkoleń,
-
realizacja kampanii marketingowych,
-
rozwój kompetencji miękkich,
-
zarządzanie i organizacja czasem,
-
korzystanie z pakietu Microsoft Office oraz POS.
Wymagania
-
co najmniej półroczne doświadczenie na stanowisku Zastępcy Kierownika Lokalu w sieci lokali gastronomicznych lub min. roczne doświadczenia na stanowisku Kierownika Zmiany,
-
umiejętności efektywnego zarządzania finansami lokalu we współpracy z Kierownikiem Lokalu oraz osiągania oczekiwanych wyników finansowych,
-
podejmowanie działań, które zapewnią najwyższą jakość doświadczenia gastronomicznego naszym Gościom,
-
samodzielnoś, zaangażowanie i odwaga w sytuacji codziennej oraz kryzysowej,
-
chęć do uczenia się i rozwoju oraz wspierania rozwoju pracowników,
-
wysoka kultury osobistej,
-
pozytywne podejścia i zdolności interpersonalnych.
Oferujemy
-
wynagrodzenie podstawowe zależne od doświadczenia w przedziale: 5 300 – 5 936 zł brutto,
-
umowę o pracę lub B2B,
-
premię za osiągane rezultaty,
-
płatne szkolenie i wsparcie w okresie wdrożenia,
-
możliwość stałego rozwoju kompetencji w różnych obszarach,
-
współpracę z doświadczoną kadrą zarządzającą,
-
samodzielność i elastyczność pracy,
-
system poleceń pracowników.
-