Krzysztof Jóśk KJFood to firma specjalizująca się w branży **gastronomicznej**, która oferuje szeroki zakres usług związanych z przygotowaniem i dostarczaniem posiłków. Nasza siedziba znajduje się w Radzyminie, gdzie z pasją angażujemy się w tworzenie wyjątkowych dań, które cieszą podniebienia naszych klientów.

W KJFood stawiamy na **wysoką jakość** składników oraz innowacyjne pomysły kulinarne. Zatrudniamy doświadczonych kucharzy i szefów kuchni, którzy nie tylko znają się na swoim fachu, ale także z zaangażowaniem podchodzą do każdego powierzonego zadania. Nasze menu jest różnorodne i dostosowane do oczekiwań klientów, w tym także do potrzeb grupy gastronomicznej.

Pracodawca, Krzysztof Jóśk, kładzie duży nacisk na **przyjazną atmosferę** w miejscu pracy. Celem naszej firmy jest nie tylko realizacja usług gastronomicznych, ale również stworzenie miejsca, w którym pracownicy czują się doceniani i zmotywowani do działania. Staramy się, aby każde stanowisko pracy było komfortowe, a zatrudnieni mogli rozwijać swoje umiejętności oraz kreatywność.

W KJFood oferujemy stabilne warunki zatrudnienia oraz możliwość długotrwałej współpracy. Każdy pracownik ma możliwość korzystania z posiłków pracowniczych, co dodatkowo podnosi komfort pracy. Zachęcamy do aplikacji osoby z doświadczeniem oraz pasją do gotowania, które chcą dołączyć do naszego zespołu.

Krzysztof Jóśk KJFood to nie tylko miejsce pracy – to również pasja, zaangażowanie i dążenie do doskonałości w każdym aspekcie działalności. Wzmacniamy lokalną branżę gastronomiczną, służąc naszym klientom jako rzetelny partner w dostarczaniu pysznych doświadczeń kulinarnych.

Opinie pracowników o firmie Krzysztof Jóśk KJFood (0)

Tylko wiarygodne opinie. Zależy nam na Twoim zaufaniu, dlatego nie pozwalamy pracodawcom modyfikować opinii.

Opinia musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Ocena pracodawcy * (oceń wszystkie pozycje)
Atmosfera pracy
Komunikacja i organizacja pracy
Możliwość rozwoju
Wynagrodzenie
Pytanie musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Twój status *
*
Tylko litery i cyfry, minimalnie znaki
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane

Zasady dodawania opinii

Podziel się swoją pomocną opinią o potencjalnym pracodawcy, taką, jaką sam chciałbyś przeczytać. Daj innym szansę na poznanie Twoich doświadczeń i przemyśleń.

NIE opublikujemy Twojej wypowiedzi gdy:

  • będzie łamać polskie prawo
  • będzie niezgodna z regulaminem publikacji treści w serwisie Aplikuj.pl
  • będzie niemerytoryczna
  • będzie zawierała wulgaryzmy, dyskryminujące uwagi, obraźliwe komentarze, dane osobowe lub poufne dane, reklamy itp.

Dane osobowe tylko do wglądu redakcji lub w przypadku roszczeń sądowych.
Pod opinią / pytaniem pojawi się Twój nick.

Ktoś musi być pierwszy

Jesteś lub byłeś pracownikiem Krzysztof Jóśk KJFood? Podziel się swoją opinią i doświadczeniami z innymi.

Dane firmowe i kontaktowe Krzysztof Jóśk KJFood

Pełna nazwa
Krzysztof Jóśk KJFood
Adres rejestrowy
ul. Mikołaja Reja 3 05-250 Słupno
NIP
1251092170
REGON
365720266
Forma prawna
jednostka fizyczna (os. fizyczna prowadząca działalność gospodarczą)
Rozpoczęcie wykonywania działalności gospodarczej
02.11.2016
Status indywidualnej działalności gospodarczej
AKTYWNY

Profil działalności - kody PKD

Handel hurtowy i detaliczny; naprawa pojazdów samochodowych, włączając motocykle

  • 47.24.Z Sprzedaż detaliczna pieczywa, ciast, wyrobów ciastkarskich i cukierniczych prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 47.25.Z Sprzedaż detaliczna napojów alkoholowych i bezalkoholowych prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 47.11.Z Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
  • 47.19.Z Pozostała sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach
  • 47.21.Z Sprzedaż detaliczna owoców i warzyw prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach

Działalność związana z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi

  • 55.10.Z Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
  • 55.20.Z Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
  • 55.30.Z Pola kempingowe (włączając pola dla pojazdów kempingowych) i pola namiotowe
  • 55.90.Z Pozostałe zakwaterowanie
  • 56.10.A Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne

Uprawnienia

  • 2021-05-13, 2025-05-13, Zezwolenie na sprzedaż napojów alkoholowych do 4,5 % zawartości alkoholu oraz piwa przeznaczonych do spożycia w miejscu sprzedaży, restauracja "Ręczna Robota", ul. Św. Wincentego 99 lok. nr 2, 03-291 Warszawa, Prezydent m.st. Warszawy Warszawa
  • 2021-05-13, 2025-05-13, Zezwolenie na sprzedaż napojów alkoholowych powyżej 4,5% do 18% zawartości alkoholu (z wyjątkiem piwa) przeznaczonych do spożycia w miejscu sprzedaży, restauracja "Ręczna Robota", ul. Św. Wincentego 99 lok. nr 2, 03-291 Warszawa, Prezydent m.st. Warszawy Warszawa
  • 2023-02-08, 2027-02-08, Zezwolenie na sprzedaż napojów alkoholowych powyżej 18% zawartości alkoholu przeznaczonych do spożycia w miejscu sprzedaży, restauracja "Ręczna Robota" ul. św. Wincentego 99 lok. 2, 03-291 Warszawa, Prezydent m.st. Warszawy Warszawa
Źródło danych: GUS, CEIDG, KRS
Data aktualizacji: 22.11.2024