Stację chleba Bochniak tworzą ludzie, dla których pieczenie to coś więcej niż praca.


Wypiekamy pieczywo najwyższej jakości z niestandaryzowanej chemicznie mąki, pochodzącej z małego młyna w Ciechanowcu. W czasach, w których pieczywo tworzy się szybko, tanio i z dużą dawką ulepszaczy, spulchniaczy i stabilizatorów, my kierujemy się prostotą i naturalnością. 


Skład chleba jest wzruszająco prosty:
mąka żytnia typ 720, woda, sól kłodawska
oraz ostatni, równie ważny składnik – czas, bez którego nie da się zrobić dobrego chleba. Do żadnego z naszych wypieków nie dodajemy drożdży piekarniczych.

Opinie pracowników o firmie Ewa Zawada Stacja Chleba Bochniak Manufaktura rzemieślniczego wypieku chleba (0)

Tylko wiarygodne opinie. Zależy nam na Twoim zaufaniu, dlatego nie pozwalamy pracodawcom modyfikować opinii.

Opinia musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Ocena pracodawcy * (oceń wszystkie pozycje)
Atmosfera pracy
Komunikacja i organizacja pracy
Możliwość rozwoju
Wynagrodzenie
Pytanie musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Twój status *
*
Tylko litery i cyfry, minimalnie znaki
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane

Zasady dodawania opinii

Podziel się swoją pomocną opinią o potencjalnym pracodawcy, taką, jaką sam chciałbyś przeczytać. Daj innym szansę na poznanie Twoich doświadczeń i przemyśleń.

NIE opublikujemy Twojej wypowiedzi gdy:

  • będzie łamać polskie prawo
  • będzie niezgodna z regulaminem publikacji treści w serwisie Aplikuj.pl
  • będzie niemerytoryczna
  • będzie zawierała wulgaryzmy, dyskryminujące uwagi, obraźliwe komentarze, dane osobowe lub poufne dane, reklamy itp.

Dane osobowe tylko do wglądu redakcji lub w przypadku roszczeń sądowych.
Pod opinią / pytaniem pojawi się Twój nick.

Ktoś musi być pierwszy

Jesteś lub byłeś pracownikiem Ewa Zawada Stacja Chleba Bochniak Manufaktura rzemieślniczego wypieku chleba? Podziel się swoją opinią i doświadczeniami z innymi.

Opinie o firmie Ewa Zawada Stacja Chleba Bochniak Manufaktura rzem... (5)

4.9

Na podstawie 49 ocen z Google.

Lucsio vel Olo

Lucsio vel Olo

Chleb żytni wyśmienity. Raczej nie będę w stanie sprawdzić czy zachowa świeżość przez tydzień ;-) Bardzo miłe jest otrzymanie imiennej instrukcji wraz z datą i godziną pakowania. Serdecznie polecam.

Dodano: 7 miesięcy temu

Monika Pawłowska-Mirowska

Monika Pawłowska-Mirowska

Chciałabym się podzielić opinią na temat chleba żytniego na zakwasie. Muszę przyznać,że już dawno nie jadłam tak pysznego chleba. W smaku jest rewelacyjny. Odpowiednio przechowywany długo zachowuje swoją świeżość. Czuć w nim wkład całego serducha i pasji. Chleb ten niezwykle przypadł do gustu nie tylko mojemu mężowi. Ja pomimo ,że nie jadam chleba niestety również nie mogę mu się oprzeć. Przypomina mi smak dzieciństwa.

Dodano: 7 miesięcy temu

Ania Podhalicz-Majchrowicz

Ania Podhalicz-Majchrowicz

Piekarnię Bochniak poznałam na Ekobazarze w Czeladzi, gdzie miała ona swoje stanowisko. Moja opinia będzie się odnosiła jedynie do tego miejsca. Stoisko zachęca pachnącym i pięknie wyglądającym chlebem, można też wypieku spróbować ze swojskim serem lub smalcem. Chleb jest genialny, pyszny i wygląda naprawdę pięknie. Kupiłam żytni na zakwasie i "zwykły". Szkoda, że nie ma chlebka z mąki o niskim Indeksie Glikemicznym. No i największy minus.... Na stoisku nie ma podanych i widocznych dla klienta cen. Szkoda, bo zaburza mi to całą opinie. Za bochenek żytniego na zakwasie 32 zł, za bochenek "zwykłego" 19 zł.

Dodano: 8 miesięcy temu

Krystyna Falińska

Krystyna Falińska

Ostatnio daję tylko opinie przesyłkom zapakowanym z sercem 💚. Pierwsze co to uderza ten zapach paczki... Pomyślałam, że trzeba najpierw spróbować chlebek 🍞 bez niczego z odrobiną masełka. I tu przepadłam. Zjadłam 5 kromek z samym masłem 😆 Jakość 💯%. Chleb nie za słony i nie jest też mdły - idealny. Na bezludną wyspę 🏝️ biorę ten chleb. Dziękuję 💌

Dodano: 10 miesięcy temu

An A

An A

Cudowne chleby. Szczególnie polecam chleb żytni 100%, nie wiem jak oni to robią, ale chleb jest mięciutki, delikatny, przepyszny, a nie twarda cegłówka jak to często bywa w innych piekarniach. Dziękuję za serce do wypieków i dbałość o najwyższą jakość i gorąco polecam innym :)

Dodano: miesiąc temu

Podane treści są cytatem z Profilu Firmy w Google. Wybraliśmy ostatnie opinie, które nie mają skrajnych negatywnych ocen.
Jeżeli chcesz zobaczyć wszystkie opinie to kliknij tutaj.
Data aktualizacji: 10.01.2025

Dane firmowe i kontaktowe Ewa Zawada Stacja Chleba Bochniak Manufaktura rzemieślniczego wypieku chleba

Pełna nazwa
Ewa Zawada Stacja chleba Bochniak. Manufaktura rzemieślniczego wypieku chleba
Adres rejestrowy
ul. Kolejowa 25 42-460 Mierzęcice
NIP
6262648047
REGON
389846280
Forma prawna
jednostka fizyczna (os. fizyczna prowadząca działalność gospodarczą)
Rozpoczęcie wykonywania działalności gospodarczej
02.09.2021
Status indywidualnej działalności gospodarczej
AKTYWNY

Profil działalności - kody PKD

Przetwórstwo przemysłowe

  • 10.71.Z Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek
  • 10.72.Z Produkcja sucharów i herbatników; produkcja konserwowanych wyrobów ciastkarskich i ciastek

Handel hurtowy i detaliczny; naprawa pojazdów samochodowych, włączając motocykle

  • 47.24.Z Sprzedaż detaliczna pieczywa, ciast, wyrobów ciastkarskich i cukierniczych prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 47.11.Z Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych

Działalność związana z kulturą, rozrywką i rekreacją

  • 90.01.Z Działalność związana z wystawianiem przedstawień artystycznych
  • 90.02.Z Działalność wspomagająca wystawianie przedstawień artystycznych
  • 90.03.Z Artystyczna i literacka działalność twórcza
Źródło danych: GUS, CEIDG, KRS
Data aktualizacji: 24.02.2025

Opinie o innych pracodawcach w Mierzęcicach i okolicy